ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.freestylefashion.gr απο τον επισκέπτη/ χρήστη προύποθέτει την ανεπίφυλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης /χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί , οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης /χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.freestylefashion.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη , εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.freestylefashion.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΙΚΕ (ΑΦΜ081799521). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Πτολεμαίων 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ 54630. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προιόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σήμα και όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΙΚΕ  και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.freestylefashion.gr από τον επισκέπτη/ χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΙΚΕ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας , θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προιόντων,η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής ),τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Tα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7 Α Παρ.1(β)Ν2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν , δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους , εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν.2225/1994)ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται απ’ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Το www.freestylefashion.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζι σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, για νέα ή εναλλακτικά προιόντα που προσφέρονται από το www.freestylefashion.gr, ειδικές προσφορές του www.freestylefashion.gr, προσφορές και νέα της εταιρείας, ενεργοποίηση υπηρεσίας τηλεφωνίας ή internet , παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.freestylefashion.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων , σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.freestylefashion.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.freestylefashion.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες/πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.freestylefashion.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση , εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχουν συλλέγει online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

4. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προιόντα , τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους , βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.freestylefashion.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προιόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προιόντος. Το www.freestylefashion.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητα ή μη των προιόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητα τους. Το www.freestylefashion.gr καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το έκαστο προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κτλ). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη , θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας , να επικοινωνείτε μαζι μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προιοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προιόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.freestylefashion.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

5.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994(όπως αυτός ισχύει σήμερα)και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ131/2003(ΦΕΚ Α”116/16.05.2003). Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφοσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης).Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΙΚΕ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

6.ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία:

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ)δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΙΚΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο προϊόν από την συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιβάρυνση επιπλέον.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Το www.freestylefashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η εταιρεία αναλαμβάνει δε, την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον εχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.freestylefashion.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που εχει αποσταλεί στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.