Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνία εντός 2 εργάσιμων ημερών με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα στο customer service  2311 289180 ή στο support@freestylefashion.gr
  • Τα προς αντικατάσταση ή επιστροφή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Τρόποι Επιστροφής/Αλλαγής:

1.  Αποστολή/Επιστροφή Προιόντος

Μπορείτε να στείλετε το προϊόν με  την Elta Courier ή με την Γενική Ταχυδρομική και  συνολική χρέωση 7€, όταν δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το ρούχο.

Στοιχεία Αποστολής:

Freestyle, ΑΦΟΙ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ, Πτολεμαίων 33, 54630, Θεσσαλονίκη, Τηλ.2311 289180.

 Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος.

2.    Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία γίνεται το αργότερο εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

3.    Ακύρωση Παραγγελίας, πριν την αποστολή της.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Μπορείτε να καλέστε το CustomerService στο 2310 535678 ή να αποστείλετε email στο orders@freestyle.com.gr

4.    Ελαττωματικό Προϊόν

Αντικαθιστούμε το προϊόν, με δική μας χρέωση αποστολής:

Εάν σας στείλαμε λάθος είδος σε σχέση με την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε αυτό που παραγγείλατε ειδάλλως αν δεν υπάρχει πλέον μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας η μεγαλύτερης αξίας.

Eάν το προϊόν είναι ελαττωματικό (αν και πάντα ελέγχουμε το προϊόν πριν το ταχυδρομήσουμε). Ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με άλλο πανομοιότυπο στο ίδιο μέγεθος. Θα σας σταλεί άμεσα (δηλαδή εντός μερικών ημερών).